2024 SILVAPLANA MISTROVSTVÍ SVĚTA U23


Jezero Silvaplana, které se nachází v krásném švýcarském údolí Engadin, je známé svou úžasnou přírodní krásou a ideálními větrnými podmínkami, díky čemuž je hlavním cílem milovníků vodních sportů. Letos bude opět hostit mistrovství světa iQFOiL do 23 let, na kterém se sejdou nejtalentovanější mladí iQFOiLers světa. Jezero Silvaplana se svými křišťálově čistými vodami a majestátním pozadím švýcarských Alp nabízí dokonalou kombinaci náročných závodních podmínek a dechberoucí scenérie a slibuje nezapomenutelný zážitek pro závodníky i diváky.

Vzrušující první závodní den na mezinárodních hrách iQFOiL a mistrovství světa surferů do 23 let v Silvaplana. Zahajovací den mezinárodních her iQFOiL a mistrovství světa iQFOiL U23 v Silvaplana přinesl intenzivní konkurenci a jezero Silvaplana dostálo své pověsti. V poledne se podle očekávání spustil Maloja Wind, místní termální vánek, který poskytl perfektní podmínky pro celodenní závodění. Navzdory stálému vánku vítr zůstával ošidný a vyžadoval, aby námořníci neustále přizpůsobovali své strategie. Při rychlosti větru kolem 12 uzlů na začátku odpoledne se závodní komise rozhodla pro závody ve slalomu, které pokračovaly až do konce dne.

V zuřivě bojované chlapecké kategorii je žebříček těsně nabitý, se čtyřmi námořníky sdílenými body na vrcholu: Finn HAWKINS (GBR), Max CASTELEIN (NED), Manolo MODENA (ITA) a Joost VINK (NED). Každý sportovec prokázal pozoruhodné dovednosti a odhodlání a připravil půdu pro vzrušující bitvu v nadcházejících dnech.

Na straně dívek se brzy ujala vedení izraelská jachtařka Daniela PELEG, těsně následovaná Mayou GYSLER (NOR) a Lolou SORIN (FRA). Konkurence je veliká a s několika dny závodění, které ještě přijde, boj o nejvyšší příčku zdaleka nekončí. Jak akce pokračuje, všechny oči se budou upírat na jezero Silvaplana, aby viděli, kteří námořníci si udrží svou dynamiku a kteří z této prestižní soutěže vyjdou jako vítězové.

Pro živé aktualizace, obsah ze zákulisí a exkluzivní postřehy nás sledujte na Instagramu na
@iqfoilclass. Nenechte si ujít okamžik akce! Fotoalbum Fotografové Sailing Energy zachytí během mistrovství světa iQFOiL U23 v roce 2024 nespočet momentů. Chcete-li si tyto fotografie prohlédnout a prozkoumat, navštivte naši třídu Photoshelter. Pomocí funkce vyhledávání můžete najít konkrétní obrázky podle jména nebo čísla plachty nebo jednoduše procházet fotografiemi všech událostí. Pro stažení obrázků použijte heslo: námořníci. Pro stahování ve vysokém rozlišení nás prosím kontaktujte
na adrese info@iqfoilclass.org

All Info U23 Worlds Silvaplana | iQFOIL Class (iqfoilclassofficial.org)

Zdroj úvodního foto:
2023 iQFOiL Worlds 2024 U23 | Christian Mueller (photoshelter.com)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář